Tuotesarjat

Käytössämme on korkealaatuisia ammattikosmetiikkasarjoja sekä sydämellä valittuja luonnonkosmetiikkasarjoja. Hoitolaputiikkimme laajasta valikoimasta löydämme varmasti juuri sinun ihollesi ja arvoillesi parhaimmat tuotteet tehokkaaseen kotihoitoon. Alla olevien sarjojen lisäksi valikoimissamme vierailee myös kausittain vaihtuvia tuotteita ja sarjoja.

Pääsarjamme Sothys on maailmanlaajuisesti tunnettu ylellinen Ranskalainen ammattikosmetiikkasarja, jonka legendaarinen nimi edustaa tehokkuutta, hemmottelua ja kauneuden mielihyvää. Yli 75 vuoden ajan Sothys on tarjonnut kattavat kasvo- ja vartalohoitokokonaisuudet, sekä laadukkaat kotihoitotuotteet yksilölliseen ihonhoitoon.

Team Dr Joseph – Hightech Natural Cosmetics ® – Luonnonmukaisen ihonhoidon tulevaisuus.
Team Dr Joseph edustaa ainutlaatuista laatua ja tehokkuutta, luonnollista ja kestävää ihonhoitoa sekä vastuullista suhtautumista luontoon ja sen resursseihin. Tuotteiden huippuunsa hiotut koostumukset perustuvat luonnon kaikkein hienostuneimpiin raaka-aineisiin, jotka jalostetaan huipputeknisillä prosesseilla. Tuotteissa käytetään kasviperäisiä fytoaineita, joilla on kliinisesti todetut vaikutukset. Team Dr Joseph suosii villinä kasvavien luonnonkasvien lisäksi luomuviljeltyjä kasveja, ja pitää aktiivisten ainesosien puhtautta erityisen tärkeänä. Hoitoprotokollat ovat ainutlaatuisia ja täynnä yllättäviä yksityiskohtia.

Bernard Cassiere on Ranskalainen ihonhoidon ammattilaisille kehitetty monipuolinen hoitosarja. Sarjassa yhdistyvät tuotteiden käytön miellyttävyys, näkyvät tulokset ihossa sekä turvalliset tuotteet. Tuotteet perustuvat kasviperäisiin raaka-aineisiin, eikä missään tuote- kehityksen vaiheessa käytetä eläinkokeita.

BiON on ihotautilääkärien, biokemistien ja farmaseuttien kehittämä ammattikosmetiikkasarja erityisesti ongelmaiholle. Huomattavia hoitotuloksia mm. akneihon sekä ruusufinnin hoidossa. Tuotesarjassa yhdistyy dermatologia, farmasia, biokemia ja luonto yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi. Hoitolahoitojen lisäksi meiltä saatavilla myös tehokkaat kotihoitotuotteet. Tuotteissa ei käytetä parabeenejä, lisättyjä hajusteita tai väriaineita, mikromuovirakeita, SLS- tai SLES- sulfaatteja eikä mineraaliöljyjä. Ei eläinkokeita.

Ranskalainen luonnonkosmetiikka-ammattisarjamme Phyts on laadukas ja monipuolinen.  Ylellisen ihonhoitosarjan kaikki tuotteet ja hoidot ovat 100% luonnollisia ja Cosmebio-sertifioituja.  Tuotteissa näkyy ja tuntuu ammattisarjan laatu ja hoidot ovat tehokkaita ja erittäin rentouttavia. Sarjan kotihoitotuotteet ovat poistumassa valikoimistamme. Hoidot säilyvät valikoimassamme edelleen.

Taiga on Suomessa vastuullisesti kehitetty ja valmistettu unisex-luonnonkosmetiikkasarja, joka tarjoaa ainutlaatuiset ihonhoitotuotteet eri ihotyypeille ja erilaisiin ihon tarpeisiin. Antioksidantti- ja vitamiinirikkaat tehoaineet ovat peräisin pohjoisen puhtaasta luonnosta. Aktiiviaineina on käytetty mm. marjojen siemenöljyjä ja puiden arvokkaita uutteita. Huippulaadukas tuotekehitys takaa toimivat tuotteet, ympäristöystävällisen tuotannon ja upeat, täysin kierrätettävät ja käyttömukavat pakkaukset. Taigan kaikki tuotteet ovat vegaanisia eikä tuotteita tai raaka-aineita testata eläimillä. Taiga on myös mukana tukemassa Suomen luonnonsuojeluliiton toimintaa Lapissa.

Zao on ensimmäinen 100% luonnonmukainen ekosertifioitu värikosmetiikkasarja jossa on täyttöpakkaukset. Anna raikkaiden värien ja hoitavien koostumuksien helliä ihoasi. Zaon kulmakivenä toimii bambu josta tuotteiden upeat pakkaukset on valmistettu, ja jota löytyy hoitavana ainesosana myös itse tuotteista. Sarja on ekologinen, laadukas ja monipuolinen.

Beauty Garden on 100 % luonnonmukainen ihonhoitosarja Ranskasta. Tuotteet sisältävät luomuraaka-aineita, kuten porkkanaa, kurpitsaa, kurkkua, kehäkukkaa, kamomillaa ja retiisiä. Nämä kasvikset ja kukat viljellään luomusti omassa Auriacin puutarhassa ja sato kerätään käsin. Tuotteita valmistetaan vuodenaikojen ja luonnon antaman sadon mukaan, kaikki vaiheet käsityönä!

Yin Your Skin® on Katja Kokon suunnittelema kauneudenhoitokonsepti, jossa ikiaikaisten traditioiden viisaus ja tehokkuus yhdistyvät moderniksi hyvinvointielämykseksi. Yin Your Skin tuoteperhe sisältää viisi erilaista gua sha välinettä niin kuluttajien kuin ammattilaistenkin tarpeisiin. Laadukkaat välineet on suunniteltu mukailemaan kasvojen muotoja ja tavoittamaan sidekudoksissa hienovaraisimpiakin kerroksia. Lisäksi valikoimassa tehokkaita ja uudistavia ihonhoitotuotteita, jotka on kehitetty ja valmistettu Suomessa. Jokainen raaka-aine on taidolla ja kestävin periaattein valikoitu, eivätkä tuotteet sisällä mitään iholle turhia aineita. Olemme käyneet Yin Your Skin® PRO -ammattilaiskurssin, ja tarjoamme tuotevalikoiman lisäksi tehokasta ja syvävaikutteista kosmeettista gua sha -hoitoa. Lue lisää hoidosta TÄSTÄ

Youngblood mineraalimeikkisarja USA:sta. Ainutlaatuiset meikit on valmistettu luonnon jauhetuista mineraaleista, eli tuotteet eivät sisällä väriaineita, hajusteita eikä säilöntäaineita. Ihanteellinen allergioista, aknesta, arvista, ruusufinnistä tai couperosa-ihosta kärsiville. Yhteistyössä allergia- ja astmaliiton kanssa.

Hoitavat ja helppokäyttöiset Sienna X -tuotteet ja suihkurusketus ihanalla tuoksulla! Rusketu sinäkin turvallisesti ja nauti samalla laadukkaiden tehoaineiden hellivistä vaikutuksista. Tuotteissa orgaanisen DHA:n lisäksi tehoaineina mm. aloe vera, ruusu, Q10, granaattiomena, mustaherukka ja E-vitamiini. Ammattiuutteen kaikista ainesosista 94% on luonnollista alkuperää. Sienna X on Iso-Britannian johtava rusketusbrändi ja yksi ammattilaisten ja julkkisten rakastetuimmista rusketussarjoista maailmalla. Tuotteet ovat kerännänneet palkintoja ja mainintoja lukuisissa Awardseissa, ja nyt vihdoin sarja on saatavilla myös Suomessa. Lue lisää suihkurusketuksesta TÄSTÄ

We Love The Planet on vuonna 2015 perustettu luonnonmukaisten ja ekologisten tuotteiden edelläkävijä. Valoikaamme kuuluu brändin luonnonmukainen stick-deodorantti (5 tuoksuvaihtoehtoa) sekä hoitavat huulivoiteet. Kaikki tuotteet on valmistettu ja pakattu uusiutuvalla vesi- ja aurinkoenergialla Alankomaissa. Tuotteet on pakattu kevyisiin zero waste -pahvihylsyihin tyylikkyydestä tinkimättä.

Balmyou on nuori, saksalainen tuotebrändi, joka tuottaa korkealaatuista, raffinoimatonta ja kylmäpuristettua, Nilotica karitevoita Ugandasta. Balmyou Nilotica Karitevoi on 100 % puhdasta, korkealaatuista ja pehmeää sheaa. Nilotica sisältää enemmän rasvahappoja ja vitamiineja kuin perinteinen shea- eli karitevoi. Balmyou:ssa yhdistyy terveys ja kauneus luontoon, kestävään kehitykseen sekä sosiaaliseen vastuuseen tuotteen tuotannossa.