BLOGI | Golden Day Spa

Yin Your Skin® kosmeettinen gua sha – Kauneutta pintaa syvemmältä
j
05.09.2021

Oletkin ehkä kuullut tästä maailmalla valtavaksi kauneustrendiksi kohonneesta menetelmästä? Some ja kauneusbloggareiden sivustot ovat pullollaan videoita ja kuvia jotka houkuttelevat tutustumaan Gua Shan ihmeelliseen maailmaan. Totta tosiaan aihe on tutustumisen arvoinen. Käsittely on täysin luonnollinen mutta äärimmäisen tehokas. Perinteinen kiinalaisen lääketieteen gua sha on ikivanha kansanparannuskeino, ja se eroaa monellakin tapaa maailmaa valloittaneesta kosmeettisesta gua shasta. Monelle on kuitenkin vielä epäselvää, mitä tämä kosmeettinen gua sha tarkalleen on, miten sitä tulisi oikeaoppisesti tehdä ja mihin sen vaikutukset perustuvat. Olemme juuri saaneet valikoimiimme upean Yin Your Skin®PRO-hoidon ja -tuotteet. Hoitometodin on kehittänyt holistisen ihonhoitoon erikoistunut kosmetologi Katja Kokko, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen luonnonkosmetiikkamaailman siteeratuimmista pioneerinaisista.

 

 

MITÄ KOSMEETTINEN GUA SHA ON?

Kosmeettisessa gua shassa yhdistyvät elementit perinteisestä gua shasta, sidekudosmanipulaatiosta sekä lymfahieronnasta. Kosmeettisen gua shan vaikutus pureutuu pintaa syvemmälle, sinne missä ihonhoitotuotteet eivät enää vaikuta. Todelliset, pitkäaikaiset vaikutukset ihonhoidossa syntyvät, kun ihoa hoidetaan eri tasoilla – ihonhoitotuotteilla pinnasta ja manuaalisilla menetelmillä syvemmältä. Syvempien ihokerrosten ja pinnallisen faskian käsittelyllä saamme ihonhoitoon aivan uuden ulottuvuuden, ja pääsemme aktivoimaan mm. fibroblastisolujen toimintaa, jotka taas vaikuttavat merkittävästi ihon kiinteyteen ja napakkuuteen. Käytännössä kosmeettinen gua sha tarkoittaa decolteen, kaulan, niskan, kasvojen ja päänahan hierontaa kivestä valmistetuilla gua sha -välineillä. Käsittely on äärimmäisen rentouttava ja se aktivoi parasymppaattisen hermoston toimintaa. Kun hermostomme tasapainottuu, toimii myös iho paremmin ja kudoksilla on mahdollisuus korjata itse itseään.

 

KOSMEETTISEN GUA SHAN VAIKUTUKSET KASVOILLE

Kosmeettinen gua sha vaikuttaa hyvin monella tapaa ihon kuntoa parantavasti. Moni alla kuvatuista vaikutuksista on välittömiä ja nähtävissä jo yhden käsittelykerran jälkeen. Iho näyttää ja tuntuu terveeltä, heleältä ja napakalta. Poskien ja leukalinjan piirteet sekä kasvojen muoto piirtyvät kauniimmin esille.

Kosmeettinen gua sha:

 • Aktivoi ihon verenkiertoa –> hapettunut veri kulkeutuu ylöspäin ihon pintakerroksiin ravitsemaan kudoksia ja ihosoluja –> iho uusiutuu nopeammin
 • Vilkastuttaa lymfanesteiden kiertoa –> kuona-aineiden kuljetus tehostuu
 • Poistaa turvotusta kasvoilta ja silmien alta
 • Kirkastaa ja ”avaa silmiä”
 • Vähentää epäpuhtauksia
 • Voi vähentää pigmenttiläiskiä
 • Tehostaa kollageenin ja elastiinin tuotantoa
 • Silottaa ryppyjä ja kiinteyttää veltostunutta ihoa
 • Laukaisee kasvojen lihasjännityksiä
 • Parantaa aineiden imeytymistä ihoon
 • Parantaa sidekudosten kimmoisuutta

 

Kuvassa ennen ja jälkeen yhden hieronnan. Kuva Golden Day Spa / Anu Puura

 

 

KOSMEETTINEN GUA SHA KOTONA

Hoitamalla kasvoja gua shalla, hoidat samalla koko vartaloa, koska faskiaverkoston kautta vaikutus ulottuu kaikkialle kehoon. Gua sha onkin kokonaisvaltaisen itsehoidon menetelmä parhaasta päästä. Aloittaessasi kosmeettista gua shausta kotona, suosittelemme varaamaan 30min kotihoito-opastuksen. Opastuksessa kartoitamme sinun toiveesi ja tarpeesi ja valitsemme tarpeitasi parhaiten palvelevan gua sha -välineen. Opetamme välineen oikeaoppiseen käyttöön ja käymme läpi kotihoitokaavan, joka palvelee parhaiten sinun tarpeitasi. Toinen haluaa nopean, simppelin yleiskaavan, toinen toivoo yksityiskohtaisempaa pureutumista ongelma-alueisiin. Opastuksen avulla pääset alkuun ja opit heti oikeaoppiset tekniikat. Vain oikealla tekniikalla voit saada tuloksia.

 

 

 

KOSMEETTINEN GUA SHA HOITOLASSA

Valikoimissamme on kaksi Yin Your Skin Pro® -käsittelyä. Molemmat hoidot sisältävät perusteellisen kosmeettisen gua sha -hieronnan, sinun yksilöllisiin tarpeisiisi keskittyen.

 

YIN YOUR SKIN® PRO MASSAGE 105min – 145€

Äärimmäisen rentouttava ja kokonaisvaltainen kosmeettinen gua sha -hieronta kasvoille, decolteelle, kaulaan, niskaan ja pään alueelle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, pitkän hieronnan öljyseerumilla sekä loppuvoiteen. Hoito toteutetaan luonnonkosmetiikalla

 

YIN YOUR SKIN® PRO FACIAL 120min – 165€

Äärimmäisen rentouttava ja kokonaisvaltainen kosmeettinen gua sha -hoitoelämys kasvoille, decolteelle, kaulaan, niskaan ja pään alueelle. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, pitkän hieronnan öljyseerumilla, naamion sekä loppuvoiteen. Hoito toteutetaan luonnonkosmetiikalla.

 

 

KENELLE?

Kosmeettinen gua sha sopii hyvin monenlaiselle iholle ja monenlaiseen ihon tarpeeseen. Käsittely sopii erityisesti turvotuksesta kärsivälle, samealle, veltostuneelle tai huonosti toimivalle iholle, ja aina kun kaipaat hehkua ja uudistusta. Jos kärsit purentaongelmista tai hampaiden narskuttelusta, gua sha avaa lihasjumeja ja voi helpottaa purentaongelmista johtuvaa päänsärkyä. Myös punoittava ja herkkä iho vahvistuu säännöllisellä hoidolla. Gua Shaus ei kuitenkaan sovellu ihan kaikille ja kaikissa tilanteissa.

Kosmeettista gua shaa ei suositella, jos

 • Iho on vaurioitunut tai tulehtunut
 • Kärsit kystisestä aknesta tai pahasta rosaceasta (Jos iholla esiintyy lievää rosaceaa, aknea tai perioraalidermatiittiä, oireiden päältä ei tule käsitellä ihoa, mutta niiden alapuolelle ja ympärille voi silti tehdä hoidon ja esim. rosacealle ja aknelle kaulan alueen käsittely on hyödyllistä)
 • Jos iholle laitettu täyteaineita tai pistoshoitoja viimeisen kolmen kuukauden aikana (botox -käsitellylle alueelle vältettävä niin kauan, kuin pistoksen vaikutus on huomattavissa)
 • Sinulla on veritulppa, valtimon pullistuma tai valtimonkovettumatauti
 • Sinulla on syöpä
 • Olet flunssassa
 • Muissa sairauksissa suosittelemme konsultoimaan lääkäriä

 

Tarjoamme Yin Your Skin® Pro -hierontahoidosta tutustumistarjouksen lokakuun loppuun saakka. Tarjouksen tiedot löydät kampanjat -sivultamme. Suosittelemme varaamaan kampanjahoidon suoraan hoitolalta, esimerkiksi sähköpostitse myynti@goldendayspa.fi. Jos haluat tutustua metodiin tarkemmin, lukaise lisää https://yinyourskin.fi/

 

Tule sinäkin tutustumaan tähän tehokkaaseen ja luonnolliseen tapaan hoitaa kokonaisvaltaisesti ihoa ja kauneutta!