Yhteistyökumppanit

Teemme yhteistyötä omaa arvomaailmaamme tukevien paikallisten yritysten kanssa. Yhteistyökumppanimme tarjoavat asiakkaillemme erilaisia etuja ja me hemmottelemme heidän asiakkaitaan erilaisilla kampanjoilla. Näitä yrityksiä voimme lämmöllä suositella sinulle.

Efector – pilates studio

Haluatko luonnollisesti, tasapainoisesti ja kestävästi liikkuvan kehon?
Entä ammatillisesti luotettavan ja kokeneen ohjauksen tavoitteitasi edistämään? Tervetuloa kohtaamaan kehosi potentiaali. Tarjoamme palveluitamme Efector Studiolla, Online-tunneilla sekä videoharjoituksina.

– Efector asiakkaille vaihtuva etu palveluihimme.

Efector tarjoaa Golden Day Span kanta- asiakkaille -20 % studiotunneista, nettikursseista ja videotreeneistä. Verkkokauppaostoihin pyydä alekoodi suoraan meiltä.

Boutique Hotelli Yöpuu

Keskellä kaikkea, mutta erilainen kuin muut. Yöpuussa vietät hotelliyön, jollaista et löydä muualta. Sen jokainen huone on uniikki ja erilainen. Yksityisomisteinen hotelli palvelee sinua henkilökohtaisesti – ota meihin yhteyttä, ja voimme räätälöidä juuri sinulle sopivan hotelliyön.

– Hotelliasiakkaille vaihtuva etu palveluihimme.

Lumoamo, valokuvaaja Henriikka Hiltunen

Tiedäthän, että ansaitset vain parasta. Hetken, jolloin sinä olet kaiken keskipisteenä. Kuvauselämys Lumoamossa sisältää huomiota, rakkaudentäyteisiä, rohkaisevia, innostavia ja ikimuistoisia hetkiä, jotka tulet muistamaan hyvin pitkään!

Lumoamon asiakkaille vaihtuva etu palveluihimme.

 Lumoamo tarjoaa Golden Day Spa:n kanta-asiakkaille Lumoamon kuvauselämykseen tuleville yhden upean valokuvasuurennuksen koossa 20×30 cm (arvo 57 €).