Lahjakorttikauppa

Haluatko ilahduttaa ystävääsi, onnitella läheistäsi tai kiittää työntekijääsi? Anna lahjaksi elämys! Ylellinen hemmottelu sekä hetki omaa aikaa – lahja joka on varmasti kaikille toivottu

Tervetuloa tutustumaan lahjavalikoimaamme. Tilatessasi lahjakortin sähköisesti saat sen heti maksutapahtuman toteutumisen jälkeen sähköpostiisi, kellonajasta riippumatta.

Maksunvälittäjänämme toimii Paytrail, jonka kautta voit maksaa ostoksesi helposti ja turvallisesti. Maksupalvelumme kautta käytössäsi verkkopankit, korttimaksut, mobiililompakot, lasku tai osamaksu.

(Tutustu toimitus- ja maksuehtoihin täältä).

Lahjakortit sähköpostilla

Laaja valikoima hemmotteluhoitoja ja -paketteja. Voit osoittaa lahjakortin myös haluamallesi summalle. Sähköinen lahjakortti toimitetaan valintasi mukaisesti joko lahjakortin saajan tai lahjakortin antajan sähköpostiin. Lahjakortit ovat voimassa 300 päivää (noin 10kk).

Lahjakortit postituksella / Nouto hoitolalta

Kun haluat antaa lahjaksi perinteisen lahjakortin, tilaa lahjakortti tämän valikon kautta. Postitettavan lahjakortin toimitustavaksi voit valita postituksen itsellesi tai suoraan lahjan saajalle (postikulut +8€) tai lahjakortin nouto suoraan hoitolalta. Lahjakortit ovat voimassa 10kk.

Postitettavat tuotetilaukset

Tätä kautta pääset maksamaan sinulle postitettavat, kosmetologiemme kanssa ennakkoon sovitut tuoteostot. Onnistuneen maksutapahtuman jälkeen tuotteet postitetaan sinulle pikimmiten.