Lahjakorttikauppa

Haluatko ilahduttaa ystävääsi, onnitella läheistäsi tai kiittää työntekijääsi? Anna lahjaksi elämys! Ylellinen hemmottelu sekä hetki omaa aikaa – lahja joka on varmasti kaikille toivottu!

Tervetuloa tutustumaan lahjavalikoimaamme. Tilatessasi lahjakortin sähköisesti saat sen heti maksutapahtuman toteutumisen jälkeen sähköpostiisi, kellonajasta riippumatta.

Maksunvälittäjänämme toimii Paybyway Oy / Bambora PayForm, jonka kautta voit maksaa ostoksesi turvallisesti. Maksutavat: verkkopankit, korttimaksut, mobiililompakot.

(Tutustu toimitus- ja maksuehtoihin täältä).

Lahjakortit sähköpostilla

Laaja valikoima hemmotteluhoitoja ja -paketteja. Voit osoittaa lahjakortin myös haluamallesi summalle. Sähköinen lahjakortti toimitetaan valintasi mukaisesti joko lahjakortin saajan tai lahjakortin antajan sähköpostiin. Lahjakortit ovat voimassa 300 päivää (noin 10kk).

Lahjakortit postituksella

Kun haluat antaa lahjaksi perinteisen lahjakortin, tilaa lahjakortti tämän valikon kautta. Postitettavan lahjakortin toimitustavaksi voit valita postituksen itsellesi tai suoraan lahjan saajalle (postikulut +5€) tai lahjakortin nouto suoraan hoitolalta. Lahjakortit ovat voimassa 10kk.