Me

 

Golden Day Spa & Salon on perustettu vuonna 2007 – nuoren naisen haaveesta tarjota kiireisen arjen keskelle hetki kiireettömyyttä ja hyvää oloa.

Meillä Sinua palvelee ilolla ja ammattitaidolla viisi sky-kosmetologia. Meille tärkeitä arvoja ovat kokonaisvaltainen hyvinvointi, kosketus, hemmottelu ja harmonia. Hoitofilosofiamme mukaisesti teemme kaikki hoitomme käsin. Kun kaipaat hetken aikaa itsellesi, irtiottoa arjesta tai yksilöllistä apua ihonhoitoon, olemme täällä sinua varten.

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi hemmoteltavaksemme!

Anu Puura

Day Spa-yrittäjä | SKY-kosmetologi

Olen Anu, SKY-kosmetologi ja Day Spa-yrittäjä. Perustin Golden Day Span 16 vuotta sitten ja kosmetologin työtä olen saanut tehdä kaiken kaikkiaan 19 vuoden ajan. Palveluvalikoimani on hyvin laaja mutta nautin työssäni erityisesti kasvo- ja vartalohoidoista. Kaikkien tekemieni hoitojen kohdalla mielestäni tärkeintä on kuitenkin se, että saan hemmotella ja antaa asiakkaalleni hetken hengähdystauon ja omaa aikaa arjen kiireiden keskellä. Huomioin hoitamisessani ihmisen kokonaisuutena ja ihonhoidon kannalta merkityksellisiä asioita on myös asiakkaani kehon ja mielen hyvinvointi. Sisustaminen on lähellä sydäntäni ja olen pyrkinyt luomaan hoitolaani rauhoittavan tunnelman pieniä yksityiskohtia myöten. Rakastan asiakaspalvelua, asiakkaitani ja kaikkea kaunista – olen selvästi kutsumusammatissani. Luonteeltani olen iloinen, avoin, herkkä ja empaattinen. Vapaa-aikani kuluu pääasiassa maaseudulla perheen parissa, luonnosta ja ulkoilusta nauttien.

Olitpa sitten tuttu tai uusi tuttavuus, olet sydämellisesti tervetullut hemmoteltavakseni!

Hanna Kettunen

SKY-kosmetologi

Olen Hanna, kauneudenhoitoalan parissa 13 vuoden ajan työskennellyt SKY-kosmetologi. Goldenin mahtavissa riveissä näistä vuosista olen saanut olla jo kymmenen. Teen työni aina tarkkuudella, ilolla sekä haluan kohdata jokaisen asiakkaani yksilönä, jotta jokainen voi tuntea olonsa mukavaksi ja rentoutuneeksi oman hemmotteluhetkensä ajan. Tekemieni hoitojen valikoima on laaja ja erityisesti nautin erilaisten kasvohoitojen tekemisestä, jolloin voin rakentaa jokaisen iholle parhaiten sopivan kokonaisuuden ja näin saada mahdollisimman hyvän lopputuloksen.

Toivotan lämpimästi tervetulleeksi niin uudet asiakkaat kuin vanhat tututkin hoitolaamme nauttimaan kauniista ympäristöstä, ihanista hoidoista ja rauhallisesta tunnelmasta.

Piia Nicholls

SKY-kosmetologi | Estenomi

Heippa, olen Piia, SKY- kosmetologi ja estenomi. Olen toiminut kauneuden parissa 19 vuoden ajan, joista viimeiset 6 vuotta onnellisesti Goldenin ihanassa tiimissä. Nautin ihmisten kohtaamisesta ja suosikki hetkeni työssäni on, kun saan asettua
rauhalliseen hoitohetkeen asiakkaani äärelle. Kattavan ihonhoidon lisäksi tällä hetkellä minua kiinnostaa erityisesti ihmisen kokonaisvaltainen hyvinvointi ja sen vaikutukset sekä heijastuminen ihon toimintoihin ja hyvinvointiin. Haluaisin ammentaa lisää viisautta mm. ayurveda- maailmasta, kehon ja mielen tasapainosta. Vapaa-ajallani minut pitää vauhdissa kaksi tytärtäni sekä rakkain kultainennoutajani, joten luonnossa liikkuminen, metsäily ja mökkeily ovat perheeni lempipuuhia. Nautin askartelusta, pienen puutarhani sekä kesäkukkien hoivaamisesta. Intohimoni on lukeminen ja haaveilen tulevaisuudessa löytäväni aikaa myös rakkaalle ratsastusharrastukselleni.

Toivotan sinut lämpimästi tervetulleeksi lempeisiin käsiini.

Katri Visnap

SKY-kosmetologi

Olen Katri ja liityin Golden Day Spa:n mahtavaan tiimiin lokakuussa 2020. Olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla 2010 vuodesta lähtien. Kauneutta ja hyvinvointia edistävien hoitojen tekeminen on intohimoni ja nautin suuresti asiakaskohtaamisista. Työssäni teen tarkkaa jälkeä ja minulle on erityisen tärkeää hoitokokonaisuuden miellyttävyys, hemmottelu ja hyvä olo. Pidän huolta että tunnet olisi mukavaksi ja rennoksi olipa sitten kyseessä sokeroinnit tai hemmotteluhoidot. Luonteeltani olen sosiaalinen, lempeä ja ystävällinen. Vapaa-aikana tykkään liikkua metsässä ja joogata. Talvisin nautin myös laskettelusta.

Tavataan pian Goldenissa!

Olen äitiyslomalla 10/22 alkaen, palailen hoitojen pariin kesän/syksyn -23 aikana.

Sara Aho

SKY-Kosmetologi

Olen Sara, onnellinen pienen tytön äiti. Hurmaannun mm. lempeistä teoista, latinomusiikista ja luonnosta. Olen vuonna 2014 valmistunut SKY-kosmetologi. Olen työskennellyt kosmetologina omassa kauneussalongissa lähes 8 vuotta. Äitiyslomalla uudistuneena päätin aloittaa jotain uutta ja sen ansioista minun hoitoihin pääsee jatkossa täällä, Golden Day Spassa. ”Jokainen meistä on ainutlaatuinen ja kaunis yksilö.” Se on minun voimallisin ajatus, joka näkyy vahvasti kaikissa elämäni osa-alueissa. Tästä syystä nautin suuresti, kun saan työssäni luoda teille rentouttavia ja hoitavia hemmottelukokemuksia.  Kosmetologinasi olen huolellinen, rauhallinen ja empaattinen. Voit aina luottaa ammattitaitooni. Haluan löytää juuri sinulle sopivat hoidot ja kotihoitotuotteet. Hoidollisten tavoitteiden lisäksi minulle on tärkeää, että sinä saat rentoutua muun maailman sykkiessä.

Ilolla odotan sinua hoitoihini!

Jään äitiyslomalle kesäkuun -23 loppupuolella ja palailen töihin jälleen syksyllä -24.