Me

Golden Day Spa & Salon on perustettu vuonna 2007 – nuoren naisen haaveesta tarjota kiireisen arjen keskelle hetki kiireettömyyttä ja hyvää oloa.

Meillä Sinua palvelee ilolla ja ammattitaidolla kuusi kosmetologia. Meille tärkeitä arvoja ovat hyvinvointi, kosketus, hemmottelu ja harmonia. Kun kaipaat hetken aikaa itsellesi tai yksilöllistä apua ihonhoitoon, olemme täällä sinua varten.

Toivotamme sinut sydämellisesti tervetulleeksi hemmoteltavaksemme!

Anu Puura

Day Spa-yrittäjä | SKY-kosmetologi

Olen Anu, SKY-kosmetologi ja Day Spa-yrittäjä. Perustin Golden Day Span 15 vuotta sitten ja kosmetologin työtä olen saanut tehdä kaiken kaikkiaan 18 vuoden ajan. Palveluvalikoimani on hyvin laaja mutta nautin työssäni erityisesti kasvo- ja vartalohoidoista. Kaikkien tekemieni hoitojen kohdalla mielestäni tärkeintä on kuitenkin se, että saan hemmotella ja antaa asiakkaalleni hetken ylellisyyttä ja omaa aikaa arjen kiireiden keskellä. Sisustaminen on lähellä sydäntäni ja olen pyrkinyt luomaan hoitolaani rauhoittavan tunnelman pieniä yksityiskohtia myöten. Rakastan asiakaspalvelua, asiakkaitani ja kaikkea kaunista – olen selvästi kutsumusammatissani. Luonteeltani olen iloinen, avoin, herkkä ja empaattinen. Vapaa-aikani kuluu pääasiassa maaseudulla perheen parissa, luonnosta ja ulkoilusta nauttien.

Olitpa sitten tuttu tai uusi tuttavuus, olet sydämellisesti tervetullut hemmoteltavakseni!

Hanna Kettunen

SKY-kosmetologi

Olen Hanna, kauneudenhoitoalan parissa yli kymmenen vuotta työskennellyt SKY-kosmetologi. Goldenin mahtavissa riveissä näistä vuosista olen saanut olla jo yhdeksän. Teen työni aina tarkkuudella, ilolla sekä haluan kohdata jokaisen asiakkaani yksilönä, jotta jokainen voi tuntea olonsa mukavaksi ja rentoutuneeksi oman hemmotteluhetkensä ajan. Tekemieni hoitojen valikoima on laaja ja erityisesti nautin erilaisten kasvohoitojen tekemisestä, jolloin voin rakentaa jokaisen iholle parhaiten sopivan kokonaisuuden ja näin saada mahdollisimman hyvän lopputuloksen.

Toivotan lämpimästi tervetulleeksi niin uudet asiakkaat kuin vanhat tututkin hoitolaamme nauttimaan kauniista ympäristöstä, ihanista hoidoista ja rauhallisesta tunnelmasta.

Piia Nicholls

SKY-kosmetologi | Estenomi

Olen SKY-kosmetologi Piia, ja olen työskennellyt kauneuden parissa 18 vuotta. Kosmetologiopintojen jälkeen jatkoin opiskeluja vielä 3 vuotta, ja valmistuin estenomiksi Turussa 2007.  Valmistuttuani lähdin seikkailemaan Australiaan ja jäin sille tielleni. Vuosien mittaan olen työskennellyt niin kosmetiikkamyyjänä kuin – hoitolatyössäkin. Ennen Suomeen paluuta toimin 5 vuotta täysipäiväisesti hoitolatyössä, Day Spa-hoitolassa Australiassa. Muutimme perheeni kanssa Suomeen syyskuun lopulla 2016, ja tästä saakka minulla on ollut ilo työskennellä Goldenissa. Luonteeltani olen sosiaalinen, iloinen ja rauhallinen. Nautin aidosti työstäni ja sen monipuolisuudesta.

Tervetuloa hemmotteleviin hoitoihini!

Katri Visnap

SKY-kosmetologi

Olen Katri ja liityin Golden Day Spa:n mahtavaan tiimiin lokakuussa 2020. Olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla 2010 vuodesta lähtien. Kauneutta ja hyvinvointia edistävien hoitojen tekeminen on intohimoni ja nautin suuresti asiakaskohtaamisista. Työssäni teen tarkkaa jälkeä ja minulle on erityisen tärkeää hoitokokonaisuuden miellyttävyys, hemmottelu ja hyvä olo. Pidän huolta että tunnet olisi mukavaksi ja rennoksi olipa sitten kyseessä sokeroinnit tai hemmotteluhoidot. Luonteeltani olen sosiaalinen, lempeä ja ystävällinen. Vapaa-aikana tykkään liikkua metsässä ja joogata. Talvisin nautin myös laskettelusta.

Tavataan pian Goldenissa!

Olen äitiyslomalla 10/22 alkaen, palailen hoitojen pariin kesän/syksyn -23 aikana.

Sara Aho

SKY-Kosmetologi

Olen Sara, onnellinen pienen tytön äiti. Hurmaannun mm. lempeistä teoista, latinomusiikista ja luonnosta. Olen vuonna 2014 valmistunut SKY-kosmetologi. Olen työskennellyt kosmetologina omassa kauneussalongissa lähes 8 vuotta. Äitiyslomalla uudistuneena päätin aloittaa jotain uutta ja sen ansioista minun hoitoihin pääsee jatkossa täällä, Golden Day Spassa. ”Jokainen meistä on ainutlaatuinen ja kaunis yksilö.” Se on minun voimallisin ajatus, joka näkyy vahvasti kaikissa elämäni osa-alueissa. Tästä syystä nautin suuresti, kun saan työssäni luoda teille rentouttavia ja hoitavia hemmottelukokemuksia.  Kosmetologinasi olen huolellinen, rauhallinen ja empaattinen. Voit aina luottaa ammattitaitooni. Haluan löytää juuri sinulle sopivat hoidot ja kotihoitotuotteet. Hoidollisten tavoitteiden lisäksi minulle on tärkeää, että sinä saat rentoutua muun maailman sykkiessä. 

Ilolla odotan sinua hoitoihini!

 

Maija Juppi

SKY-Kosmetologi

Olen Maija, paluumuuttaja Tampereelta. Jyväskylä on kotikaupunkini, paikka missä olen suurimman osan elämästäni asunut ja missä myös poikani on syntynyt. Tuntuu ihanalta olla takaisin kotona ja perheen luona. Olen työskennellyt kauneudenhoitoalalla 15 vuotta, suurimman osan kosmetiikan parissa eri maahantuojien palveluksessa. Muuton yhteydessä toivoin, että pääsisin taas panostamaan enemmän hoitolatyöhön, ja löysinkin tämän aivan upean paikan ja ihanat työkaverit Golden Day Spasta. Pienestä asti minua on kiehtonut kaikki kauneuteen ja hyvinvointiin liittyvä, eikä ollut epäselvää mille alalle suuntaudun. Vuosien aikana kiinnostus ei ole laantunut ja edelleen innostun uusista hoidoista ja tuotteista. Minulle on tärkeää työn laatu ja että jokainen asiakas saa juuri itselleen sopivan hoidon. Luokseni olet aina tervetullut juuri sellaisena kuin olet ja millä fiiliksellä tahansa.

Nähdään Goldenissa!