BLOGI | Golden Day Spa

PRX-T33 – PALAUTA IHOSI NUOREKKUUS
j
23.11.2023

Olemme laajentaneet hoitovalikoimaamme ainutlaatuisella, lääketieteellisellä anti-age hoitomenetelmällä, jolla voimme hoitaa ryppyjä, juonteita, veltostunutta ihoa, arpia sekä pigmenttimuutoksia entistä tehokkaammin. PRX-T33 on uuden sukupolven biorevitalisaatio -menetelmä, joka takaa tehokkaat tulokset − ilman ei-toivottuja sivuvaikutuksia ja neuloja. Uniikki, kansainvälisesti patentoitu PRX-T33-hoitoliuos palauttaa ihon nuorekkuuden stimuloimalla kollageenin tuotantoa ja aktivoimalla solu-uudistusta. Hoitomenetelmä on ihotautilääkäri Dr. Castellanan kehittämä ja pohjautuu usean vuoden tieteellisiin tutkimuksiin ja tuotekehitykseen.

 

 

PATENTOITU HOITOLIUOS

Hoidon teho perustuu TCA-hapon (33%), vetyperoksidin ja kojic-hapon (5%) ainutlaatuiseen, patentoituun yhdistelmään, joka mahdollistaa hoidon vaikutukset dermiksessä saakka. Hoidossa ei läpäistä ihoa neulalla, vaan hoitoliuos annostellaan ihon pinnalle ja imeytetään ihoon erityisellä levitystekniikalla käsin. Hoito sopii yksittäiseksi “tuhkimohoidoksi” tai sarjahoitona iho-ongelmien ja ikääntymismuutoksien hoidossa. Sarjahoidolla saavutetaan pitkäaikaisia, jopa 6-9kk pysyviä tuloksia. Yleensä tarvitaan 4-6 hoitokertaa, jonka jälkeen ihon kuntoa ylläpidetään joka 2.kuukausi tehtävällä hoidolla.

 

HOITOAIHEET JA HOITOTULOKSET

– Rypyt ja juonteet
– Veltostunut iho
– Pigmenttimuutokset
– Atrofiset arvet (kuopalla olevat)
– Valovanhentunut iho
– Samea, ”väsynyt” iho

Alla olevien hoitotuloksien tiedot: Kuva 1. Ennen hoitosarjan aloitusta ja kahden hoidon jälkeen. Jälkeen kuva otettu juuri ennen kolmatta hoitoa, jolloin edellisestä hoidosta oli kulunut 14 päivää. Kuva 2. Ennen hoitosarjan aloitusta ja heti kolmannen hoidon jälkeen. Iho on kuvaushetkellä täysin meikitön ja kuvissa ei ole käytetty filttereitä tai muita kuvanmuokkaustyökaluja. Kuvat Golden Day Spa & Salon 2023-2024. Hoidot tehnyt Anu Puura.

 

 

10 SYYTÄ MIKSI JUURI PRX-T33?

– Neulaton ja kivuton hoitomuoto
– Stimuloi ihon uusiutumista luonnollisesti
– Ei vaadi palautumisaikaa
– Sopii lähes kaikille ihotyypeille
– Voidaan hoitaa myös silmänympärysihoa
– Nopea hoito, noin 30-45min.
– Pitkäkestoiset ja nopeat hoitotulokset
– Sopii kaikkina vuodenaikoina
– Uniikki, patentoitu hoitoliuos
– CE-merkitty lääkinnällinen laite

 

 

ESTEET HOIDOLLE:

– Raskaus ja imetys
– Ärtynyt iho
– Tali-ihottuma
– Aktiivinen iho- tai herpestulehdus
– Akne
– Aktiivinen ruusufinni
– Kojic-happo allergia

 

ACTIVE SKIN PROGRAM

PRX-terapia on kaksivaiheinen hoitokonsepti, josta ensimmäinen osa tapahtuu hoitolassa ja toinen osa kotona. Ihon stimulointia jatketaan kotona kahdella biorevitalisaatiota ylläpitävällä tuotteella vähintään 6 päivän ajan hoitolahoidon jälkeen. Yksittäinen hoito sisältää aina kotihoitotuotteet noin 6 päivän ajaksi. Sarjahoitoa tehdessä suosittelemme hankkimaan kotihoitosetin, joka sisältää tarvittavat tuotteet normaalikoossa. Hoitoväli on 7-14 päivää ja räätälöidään aina yksilöllisesti. Hoitosarjan aikana ihonhoidossa ei saa käyttää muita tuotteita, lukuunottamatta puhdistusaineita, kasvovettä ja meikkiä.

 

 

HINNASTO

PRX-T33 -terapia (kasvot+kaula) 30-45min / 170€ Sisältää kotihoitotuotteet noin 6 päivän ajaksi

PRX-T33 -terapia (kasvot+kaula+decoltee) 45min / 195€ Sisältää kotihoitotuotteet noin 6 päivän ajaksi

 

PRX-T33 -TERAPIA SARJAHOITO:

PRX-T33 -terapia 30-45min / 150€ (kasvot+kaula) TAI 175€ (kasvot+kaula+decoltee)

Kotihoitosetti* 178€ Sisältää normaalikokoisen ravitsevan ja vahvistan jälkihoitovoiteen 50ml sekä stimuloivan jälkihoitoemulsion 30ml.

*Kotihoitotuotteet ovat välttämätön osa prx-t33 -terapiaa. Sarjahoito voidaan toteuttaa myös yksittäisen hoidon hinnalla, joka sisältää tuotteet 6 pvän ajaksi. Tällöin hoitoväli on aina 7 päivää.
Huomioithan, että retinolia ja happoja (ei koske hyaluronihoappoa) sisältävien tuotteiden käyttö tulee lopettaa vähintään 2 vko ennen ensimmäistä hoitokertaa. Jos ihosi on kuiva ja herkkä, suosittelemme aloittamaan kotihoitosetin käytön jo muutama viikko ennen ensimmäistä hoitoa. Näin ihosi on valmisteltu käsittelylle.

PALAUTA IHOSI NUOREKKUUS JA VARAA AIKA TÄSTÄ