BLOGI | Golden Day Spa

Helpotusta arkeen ja liftiä katseeseen kestotaivutuksella
j
18.08.2020

Turhauttaako ripsiesi jatkuva taivuttaminen? Eivätkö ripsesi pääse oikeuksiinsa suoruutensa vuoksi?

Kestotaivutus on helppo ja vaivaton tapa saada ripsiin wow-efekti ilman jatkuvaa huoltamista. Kestotaivutuksessa omat luonnolliset ripset taivutetaan kemiallisesti, ja tämä saa silmät näyttämään pirteiltä ja ripset pidemmiltä. Kestotaivutus perustuu muotin, taivuttavan aineen ja neutraloivan aineen yhteistyöhön.

KÄSITTELYN KULKU

Hoito toteutetaan asiakkaan silmät suljettuina. Kestotaivutuksen teko ei tunnu epämukavalta, ja on hyvinkin normaalia, että asiakas saattaa jopa nukahtaa hoidon aikana.

Hoidon alussa kosmetologisi valitsee sinulle ripsien pituuden ja halutun lopputuloksen kannalta parhaan silikonimuotin, joka liimataan puhtaalle yläluomelle käyttäen vesiliukoista liimaa. Tämän jälkeen ripset nostetaan liiman avulla silikonimuotin päälle huolellisesti kauniiseen muotoon.

Itse taivutusprosessi alkaa taivuttavan aineen levityksestä ripsille, jonka vaikutusaika vaihtelee luonnonripsien paksuuden ja jäykkyyden mukaan. Kun taivuttava aine on vaikuttanut sopivan ajan, poistetaan se ripsiltä ja tilalle levitetään neutraloiva, ripset uuteen muotoonsa lukitseva aine. Vaikutusaika on sama, kuin taivuttavassa aineessa, käyttämässämme Rollyking -sarjassa se vaihtelee 12-15 minuutin välillä. Kokonaisuudessaan käsittelyyn aikaa kuluu noin 1h 30min.

Taivutusaineet vaalentavat luonnonripseä jonkin verran, joten ripsiin laitetaan vielä kestovärjäys. Taivutuksen yhteydessä väri kiinnittyykin ripsiin erityisen hyvin, ja ripsien ollessa syvän tummat, taivutus pääsee paremmin oikeuksiinsa. Lopuksi levitetään vielä keratiinihoitoaine hoitamaan ripsiä loppupäivän ajaksi.

Olemme yhdistäneet kestotaivutus-palveluumme myös kulmien värjäyksen ja muotoilun. Lopputuloksena siistit kulmat sekä upea ja kestävä taivutus!

HIEMAN KEMIAA…

Kestotaivutus perustuu ripsen keratiiniketjujen välisten rikkisidosten hajottamiseen ja uudelleenrakentamiseen. Koska ripsen rakenne on uudelleenrakennettu valitun muotin muotoon, pysyy kaunis kaari ripsissä koko ripsen eliniän ajan. Käsitelty ripsi ei enää suoristu, mutta käsitellyn ripsen tippuessa luonnollisesti pois ja uuden, suoran ripsen kasvaessa tilalle, alkaa ripsien yleisilme pikkuhiljaa suoristua. Erityisen kauniina ripset pysyvät yleensä noin 4-8 viikkoa, riippuen ripsien vaihtuvuudesta, joka on hyvinkin yksilöllistä. Halutessasi uusia käsittelyn, suosittelemme odottamaan, että suurin osa ripsistä on ehtinyt vaihtua ennen seuraavaa hoitokertaa, joka on noin 3kk. Tämä takaa, että ripset pysyvät terveinä ja vahvoina, ja taivutus kauniina.

KOTIHOITO

Käsittelyn jälkeen ripsien kastelua tulee välttää 24h ja saunomista 48h. Tämän jälkeen elämä saa jatkua normaalisti, eikä ripsiä tarvitse sen kummemmin varoa. Kotihoitoon suosittelemme ripsille kosteuttavaa hoitotuotetta, jotta taivutus pysyy siistin näköisenä pidempään ja ripset terveinä ja hyvinvoivina käsittelyn jälkeen. Vaihtoehtoinamme ovat tällä hetkellä Refectocil Carebalm ja Styling gel.

Care balm on ihana risiiniöljyä sisältävä yöhoito ripsille ja kulmille, jonka vitamiinit ja kasviöljyt vahvistavat karvoja tehden niistä pehmeät, terveet ja kiiltävät. Pesethän kuitenkin aamulla silmäsi ennen ripsivärin levitystä, jottei tuote vaikuta ripsivärisi pysyvyyteen.
Styling gel on puolestaan kevyen pidon antava hoitoaine ripsille ja kulmille käytettäväksi aamuin illoin. Sopii myös erinomaisesti ripsivärin alle ja kevyenä läpinäkyvänä kulmageelinä! Glyseriiniä ja pantenolia sisältävä geeli kosteuttaa ja suojaa karvaa tehokkaasti pidentäen myös värin kestoa.

ASIAKKAAN KOMMENTTI

”Näin urheilijana kestotaivutus on ihan lempparijuttu! Ripset on aina kuosissa ja katse eloisa eikä ripsiväriä tarvitse. Jos kuitenkin sitä haluaa, saa aikaan upeat räpsyttimet, jatkoon ehdottomasti!”

Haluaisitko sinäkin helpottaa arkiaamujasi Lashliftillä? Meillä taivutuksia taikoo Ninni (blogin taivutus), Anu, Piia ja Katri.

IHANAA ALKUSYKSYÄ JA ARKEEN PALUUTA!

Blogitekstin takana kosmetologimme Ninni Utriainen.