AJANKOHTAISTA |  Golden Day Spa

Ajankohtaista toiminnastamme
j
18.08.2020

~ Noudatamme tehostettua hygieniaa ja toivomme sitä myös asiakkailtamme. Pesethän ja desinfioithan kätesi aina ennen ja jälkeen hoidon wc-tiloissamme. Desinfiointiaineita löydät kassaltamme, wc:stä ja kaikista hoitohuoneistamme. Saat halutessasi käyttöön myös kertakäyttökäsineet. Kasvojen alueen hoitoja tehdessämme käytämme kasvomaskeja ja muuta asianmukaista suojausta hoidosta riippuen.

~ Putiikkimme palvelee arkisin klo 10-17, hoitolan puolella hemmottelemme teitä sopimuksen mukaan arkisin klo 8-19 välillä.

~ Nettiajanvarauksemme toimii normaaliin tapaan. Jos haluat varata usean hoidon samalle kerralle, pyydämme ottamaan yhteyttä henkilökohtaisesti, näin voimme mahdollisesti tarjota aikoja joita nettiajanvaraus ei näytä. Kalenterimme ovat tällä hetkellä ruuhkautuneet, kiitämme kärsivällisyydestänne ja suosittelemme ennakoimaan tulevat ajanvaraukset mahdollisimman hyvissä ajoin.

~ Puhelinpäivystysaikamme on aina maanantaisin ja keskiviikkoisin klo 10-11. Muina aikoina vastaamme aina kuin mahdollista. Jos et tavoita meitä, jätäthän vastaajaan yhteystietosi niin palaamme asiaan hoidoista vapauduttuamme. Voit ottaa yhteyttä myös tekstiviestillä tai sähköpostilla.