AJANKOHTAISTA | Golden Day Spa

YIN YOUR SKIN® – GUA SHA VÄLINEET OVAT SAAPUNEET!
j
20.08.2021

Upeat Yin Your Skin® gua sha välineet ovat saapuneet Goldeniin!

Kosmeettisella gua sha -käsittelyllä saat kotihoitoosi aivan uudenlaisen, tehokkaamman lähestymistavan. Gua Sha -hieronta mm. kiinteyttää, uudistaa, kirkastaa ja vähentää turvosta. Käsittely tuo iholle erityistä kuulautta ja heleyttä, joka kertoo ihosi hyvinvoinnista.

Yin Your Skin® hoitometodin on kehittänyt holistisen ihonhoidon metodeihin erikoistunut kosmetologi Katja Kokko on, joka tunnetaan yhtenä suomalaisen luonnonkosmetiikkamaailman siteeratuimmista pioneerinaisista. Menetelmässä yhdistyvät perinteinen gua sha sekä elementit sidekudos- ja lymfahieronnasta.

Gua sha välineet ja ihonhoitotuotteet

Hyvin muotoiltu gua sha väline on kuin käden jatke, jonka avulla maagiset tulokset syntyvät. Yin Your Skin® gua sha välineet ovat laadukkaita ja valikoimassamme on viisi erilaista välinettä, joista löytyy sopiva vaihtoehto niin aloittelijalle kuin ammattilaisellekin. Nyt uutuutena myös vasta lanseerattu upea HELMI -lasta, joka saatavilla ainoastaan koulutetuilta Yin Your Skin® Pro -ammattilaisilta.

SILEÄ ihonhoitoöljy on vaikutuksiltaan rikas, holistinen ja huumaavan aromaterapeuttinen kasvoöljy, joka silittää sekä ihoa että sielua. Hienostunut öljy koostuu kasviöljyjen aatelista: chiansiemen-, viinirypäleensiemen-, unikonsiemen- ja puolukansiemenöljystä. SILEÄn aistikkaat eteeriset öljyt puolestaan tulevat ruusugeraniumista, italianolkikukasta ja marokkolaisesta kamomillasta. Öljy silottaa, rauhoittaa, uudistaa, pehmittää, napakoittaa, tasapainottaa ja kirkastaa ihoa tehokkaasti. Se vahvistaa ihon suojabarriääriä ja tukee kosteustasapainoa ihanteellisesti, ikään tai ihotyyppiin katsomatta. SILEÄ on kehitetty optimaaliseksi kasvoöljyksi kosmeettiseen gua shaan sekä päivittäiseen ihonhoitoon aamuin illoin.

Jos et pääse paikan päälle ihastelemaan, postitamme tarvittaessa gua sha välineitä ja -tuotteita Suomeen. Kysy lisää sähköpostilla myynti@goldendayspa.fi.

Yin Your Skin® PRO – gua sha kasvohoidot ja kotihoidon opastukset saapuvat valikoimiimme elokuun aikana.

Tervetuloa tutustumaan!

 

Lue lisää ja tilaa online-kursseja kotihoidon aloitukseen https://yinyourskin.fi/