BLOGI | Golden Day Spa

Hyvää oloa ja kauneutta Gua Shalla
j
13.10.2019

Oletkin ehkä kuullut tästä maailmalla valtavaksi kauneustrendiksi kohonneesta menetelmästä. Some on pullollaan videoita ja kuvia jotka houkuttelevat tutustumaan Gua Shan ihmeelliseen maailmaan. Totta tosiaan aihe on tutustumisen arvoinen. Käsittely on täysin luonnollinen mutta äärimmäisen tehokas.  Ilolla saamme esitellä teille lokakuun alussa valikoimaamme saapuneet Gua Sha-hoidot sekä laadukkaat välineet kotona tehtävään Gua Sha käsittelyyn.

Gua Sha on ikivanha kiinalaisen lääketieteen hoitomuoto, joka alun perin on ollut kaikkea muuta kuin kauneudenhoitoa. Gua Shaus pitää sisällään hierontaa ja käsittelyä erilaisilla lastoilla, kammoilla ja rullilla. Erilaisilla Gua Sha välineillä voidaan hoitaa koko kehoa ja mieltä monin eri tekniikoin ja tavoin. Gua Shalla voidaan hoitaa mm. lihasperäisiä ongelmia, hermopinteitä, tuki- ja liikuntaelin sairauksia ja kiinalaisen ajattelun mukaan meridiaaneja, akupisteitä ja kehon heijasteita. Yleisin materiaali Gua Sha-välineissä on jokin puolijalokivi kuten jade tai ruusukvartsi.

Kasvoille tehtynä käsittely on hyvin rentouttavaa ja erityisen tehokasta. Positiivisia vaikutuksia on monia: se kiinteyttää, uudistaa, napakoittaa, heleyttää sekä poistaa lihasjännityksiä ja turvotusta. Menetelmä tehostaa ihon aineenvaihduntaa ja tätä kautta esimerkiksi kuona-aineet poistuvat ja epäpuhtaudet vähenevät. Ihosta tulee kirkas ja hyvin toimiva. Jos kärsit purentaongelmista tai hampaiden narskuttelusta, Gua Sha avaa lihasjumeja ja voi helpottaa purentaongelmista johtuvaa päänsärkyä.

HOITOLASSA

Valikoimassamme on tällä hetkellä kolme erilaista kasvojen alueen Gua Sha-hoitoa:

GUA SHA TOTAL – KASVOHOITO 1h 30min:

Hoito alkaa hartioiden, yläselän ja niskan alueen kevyellä Gua Sha hieronnalla. Seuraavaksi vuorossa kasvohoito, joka sisältää Phyts luomutuotteilla tehtävän alkupuhdistuksen, kuorinnan, öljyseerumin imeytyksen Gua Sha-hieronnan avulla sekä naamion. Hoito on uudistava, heleyttävä ja energisoiva. Olo on hoidon päätteeksi kokonaisvaltaisen rento ja ihon toiminta on elpynyt huomattavasti. Hoito sopii kaikille ihotyypeille, mutta tuotteiden sisältämien eteeristen öljyn vuoksi se ei sovellu raskauden aikana.

GUA SHA LIGHT  – KASVOHOITO 1h:

Hoidossa hemmotellaan kasvojen ihoa ravitsevilla Beauty Garden luomutuotteilla. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, öljyseerumin imeytyksen Gua Sha-hieronnan avulla sekä naamion. Hoito sopii erityisen hyvin kuivuuteen taipuvaisille ihoille ja halutessasi pikaista freesausta.

GUA SHA MEN – KASVOHOITO MIEHELLE 1h:

Miehethän tunnetusti rakastavat välineitä ja Gua Shaus on erinomainen tapa hoitaa miehen paksumpaa ihoa. Hoito tehdään luonnonmukaisilla Phyts miesten tuotteilla ja se sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, öljyseerumin imeytyksen Gua Sha-hieronnan avulla sekä naamion. Iho kirkastuu ja sen toiminta tasapainottuu. Tämä hoito tulee olemaan isänpäivän lahjahitti tänä vuonna.

KOTIHOITO

Gua Shata voi myös itse, ja suosittelemmekin sitä osaksi kauneusrutiineja kotona. Voit esimerkiksi imeyttää seerumin tai voiteen Gua Shalla. Näin saat tuotteestakin huomattavasti enemmän tehoja irti. Tämä ei vaadi kuin muutaman minuutin, eikä käsittelyä tarvitse tehdä joka päivä. Tule piipahtamaan meillä niin kerromme lisää Gua Shan käytöstä. Voit varata itsellesi myös Gua Sha opastuksen, jossa pääset tutustumaan tarkemmin Gua Shaukseen ja saat pääset hyvään alkuun kotihoidon parissa. Opastuksen hinta sisältää valkoisen jade-Gua Shan. Voit varata opastuksen suoraan hoitolalta tai nettisivujemme kautta. Nettiajanvarauksesta löydät sen Ihonhoidon ohjaus-kohdasta.

Tuotteet

Gua Shalla imeytettäväksi sopivat lähes kaikki ihonhoitotuotteet, mutta pidemmän ja tehokkaamman käsittelyn mahdollistavat parhaiten öljymäiset seerumit. Tässä muutamia loistavia tuotteitamme tähän tarkoitukseen:

PHYTS: SERUM REVIDERM 100% LUONNOLLINEN

Tämä elyttävä yöhoito parantaa ihon hapenottokykyä ja heleyttää. Öljyinen seerumi myös ravitsee ihoa todella tehokkaasti.

BEAUTY GARDEN: LE SERUM DE NUIT BIO – LUOMU

Kolmen valkoisen kukan – kamomilla, seljankukka ja villiporkkana – tehoseerumi, joka ravitsee ihoa ja aktivoi solujen uudistumista. Seerumi myös ennaltaehkäisee pintajuonteiden ja ryppyjen syntymistä.

SOTHYS: SERUM RELIPIDANT ESSENTIEL

Ravitseva seerumi kuivalle iholle. Tehokas täsmätuote, joka pehmentää välittömästi ja vähentää kuivuuden aiheuttamaa ärsytystä iholla. Välitön hätäapu kuivalle iholle!

BERNARD CASSIERE: CONCENTRE DE NUIT DETOX

Ravitseva ja heleyttävä DETOX’ yötiiviste on yli 99 % luonnollisia öljyjä sisältävä kuivaöljy, joka ravitsee ja kirkastaa ihoa sekä vahvistaa ihon omaa puolustusmekanismia.

Gua Shaus ei kuitenkaan sovellu ihan kaikille ja kaikissa tilanteissa. Näissä tapauksissa sinun tulisi välttää käsittelyä tai konsultoida lääkäriä:

 • Irtoluomet
 • Vakavat ihosairaudet
 • Paha rosacea eli ruusufinni
 • Kystinen akne
 • Vaurioitunut, tulehtunut iho
 • Syöpä ja muut vakavat sairaudet
 • Verenohennuslääkkeet, sydämen tahdistin
 • Kortisoni lääkitys (jos kasvojen iho huomattavasti ohentunut)
 • Veritaudit
 • Kuume, tulehdussairaudet
 • Tuoreet vammat
 • Vaikea sydänsairaus
 • Aspiriinin säännöllinen käyttö
 • Täyteaineet tai pistoshoidot hoidettavalla alueella viimeisen 3kk aikana

Tule sinäkin tutustumaan tähän tehokkaaseen ja luonnolliseen tapaan hoitaa kokonaisvaltaisesti ihoa ja kauneutta!