AJANKOHTAISTA | Golden Day Spa

Hoitomenu-uudistus
j
22.08.2022

Hoitomenumme kokee lokakuun alussa melko suuren uudistuksen. Hoitovalikoimamme tulee hieman supistumaan ja aiomme panostaa vieläkin enemmän omaan ydinosaamiseemme, vartalo- ja kasvohoitoihin. Paljon tuttuja hoitoja jää listallemme, mutta rakennamme niistä entistäkin rentouttavampia, kokonaisvaltaisempia ja ylellisempiä – hoitoja jotka todella jäävät mieleen. Myös upeita uutuushoitoja ja hoitopaketteja on luvassa. Uudistuksen myötä valikoimastamme jää kokonaan pois jalka- ja käsihoidot, ripsipidennykset, yksittäisiä kasvo- ja vartalohoitoja sekä joitain hoitopaketteja.

Uusi hoitomenu astuu voimaan 1.10.2022 ja tämän jälkeen toteutetut hoidot teemme uuden menumme mukaisesti, muutamia poikkeuksia lukuunottamatta. Jos sinulla on lahjakortti jossa on nimetty hoito, voit varata hoidon myös uudistuksen jälkeen, vaikka sitä ei listaltamme enää löytyisikään. Kyseiset varaukset tehdään suoraan hoitolalta. Jos sinulla on lahjakortti summalle, voit hyödyntää sitä vain hoidon toteutushetkellä voimassa olevan menun hoitoihin.

Nettiajanvarauksessa näkyvillä uudistunut hoitotarjontamme ja sieltä voitkin jo varailla syksyn hemmotteluaikoja odottamaan.

Tervetuloa!